Autentificarea şi înregistrarea
Efectuarea comenzilor
și consultări
0 22 808-445
0 78 897-709 Birovits.md
Livrarea marfei
direct în oficiu

se efectuează de la 9:00 pînă la 15:00 în următoarea zi

Каталоги

Comanda dumneavoastră

Suma: 0,00 lei

0

Catalogul brandurilor

MAPED
MAPED

Maped - lider mondial în producerea bunurilor pentru școală și birou. Compania dezvoltă și produce produse școlare și de birou, precum și produse pentru creativitate. Brandul Maped este reprezentat în peste 125 de țări prin filialele sale din Argentina, Brazilia, Mexic, Spania, China, SUA, Canada, Grecia și Germania ș.a. În 2007, vânzările Maped au atins 110 milioane de euro, iar la 60 de ani de la înființare, Maped a devenit liderul pe piața din lume.

Produselor: 351
DELI
DELI

Compania «Deli» este un celebru producator de birotica la nivel mondial. Produsele sale includ: mape de arhivă si cutii, brosuratoare, seturi de papetarie, papetarie desktop si pixuri, notebook-uri, foarfece, clei, etc.

Produselor: 290
Leitz
Leitz

Leitz este una dintre cele mai renumite mărci de nivel european în domeniul depozitării și organizării documentelor. Leitz nu oferă doar o varietate de produse, în fiecare produs Leitz există ceva ce concurenții nu au. Leitz crează produse de top care sunt sinonime a cuvintelor calitate, tradiție, inovație și design.

Produselor: 49
Berlingo
Berlingo

Berlingo este un producător de birotică și papetărie care satisface nevoile celor mai exigenți cumpărători.

Produselor: 96
BV
BV

BV este unul din branduri ale companiei BIROVITS, lider în vânzările de birotică și articole de papetărie pe piața moldovei. Raportul calitate-preț al produselor brandului BV depășește așteptările clienților, dovadă fiind vânzări bune și recenzii pozitive ale clienților.

Produselor: 18
GAMMA
GAMMA

Compania gamma a fost fondată în 1899. În Rusia acesta este unul dintre primii producători de materiale pentru creativitate, joc și auto-exprimare. Produsele gamma sunt recomandate de pedagogii instituțiilor de învățămînt preșcolar, superior și mediu.

Produselor: 136
OFFICECLEAN
OFFICECLEAN

OfficeClean este o marcă de produse chimice și de uz casnic. Cele mai populare produse de uz casnic și de igienă care mențin o calitate bună la un preț atractiv. Produsele sunt destinate întreprinderilor HoReCa, instituțiilor medicale, de asistență medicală, precum și birourilor. TM OfficeClean înseamnă comoditate, simplitate și rentabilitate.

Produselor: 42
OfficeSpace
OfficeSpace

OfficeSpace - brandul companiei “Рельеф-Центр”, care reprezintă un sortiment de birotică și papetărie în segmentul de preț bugetar.

Produselor: 66
Rexel
Rexel

Широко известная во всем мире, английская марка Rexel, является одним из ведущих брендов в портфолио ACCO Brands. Под брендом Rexel сегодня производятся высококачественные уничтожители, переплетчики, ламинаторы и резаки для бумаги.

Produselor: 15
SANO
SANO

Sano- израильский производитель качественной бытовой химии.

Produselor: 13
Tetrada
Tetrada

Фабрика производит тетради и альбомы хорошего качества, обложки которых варьируют от обычных до очень красивых с глиттерным покрытием и гибридным лаком.Также Тетрада производит качественный пластилин, гуашь и другие канцтовары которыми очень приятно пользоваться.

Produselor: 109
Fabriano
Fabriano

Foarte putine companii pot pretinde la o mostenire mai lungă istoric sau mai remarcabilă ca Fabriano. Existînd încă din 1264 , productia din hârtie a fabricii Fabriano utilizata în artele vizuale a fost folosita si foarte apreciata de către Michelangelo . Multe tehnici de demult de productie a hârtiei Fabriano sunt folosite în prezent, inclusiv filigrane si tehnologia incleerii foilor folosind gelatina.

Produselor: 172