Autentificarea şi înregistrarea
Efectuarea comenzilor
și consultări
0 22 808-445
0 78 897-709 Birovits.md
Livrarea marfei
direct în oficiu

se efectuează de la 9:00 pînă la 15:00 în următoarea zi

Каталоги

Comanda dumneavoastră

Suma: 0,00 lei

0

Livrarea şi plata

A face cumpărături în magazinul nostru online este de două ori mai plăcut, pentru că se poate de primit comanda în aceeaşi zi. Făcînd comanda în prima jumătate a zilei, veţi primi comanda sa până seara. Comanda făcută după amiază, va fi livrată în prima jumătate a zilei următoare. Dacă aţi lăsat comanda în week-end, curierul o vă va livra luni.
Prețurile în acest magazin online sunt adesea mai mici decât prețurile în alte magazine Birovits.
Suma minimă a comenzii pentru persoane juridice este de 500 lei, pentru persoane fizice livrarea este gratuită.Moduri de plată

Comanda în magazin online poate fi plătită în două moduri:

  • Cash curierului la livrare (pentru persoane fizice şi juridice).
  • Prin transfer bancar (doar pentru persoane juridice).
  • Prin Visa, MasterCard. Pentru achitare apăsați "Paynet".

La livrarea comenzii curierul vă va transmite documentele necesare — bonul de plată, factura, factura transport marfă. La plata fără numerar comanda va fi livrată după ce banii vor ajunge pe contul magazinului. Pentru a pune întrebări suplimentare, contactaţi-ne.

Costul livrării

Curierul vă va livra comanda direct la pragul biroului sau a casei, în graniţele Chişinăului. Pentru persoane fizice LIVRAREA este GRATUITĂ. Pentru persoane juridice suma minima acomenzii este de 500.. Înainte de a vă trimite curierul, neapărat vă vom contacta prin telefon, vom preciza ora şi locul de livrare a comenzii.
Suvenire sportive si cupe nu se livreaza.