Autentificarea şi înregistrarea
Efectuarea comenzilor
și consultări
0 22 29-29-82 0 22 808-445 Birovits.md
Livrarea marfei
direct în oficiu

se efectuează de la 9:00 pînă la 15:00 în următoarea zi

Сataloage

Comanda dumneavoastră

Suma: 0,00 lei

0

Despre companie

Compania Birovits este unul din liderii printre furnizorii de birotică şi papetărie în R. Moldova. În rețeaua noastră de vînzări cu amănuntul - patru magazine, dar în sortiment - mai mult de 10 mii de produse. În magazinele noastre se vinde totul necesar pentru lucru continuu și confortabil într-un birou - de la pix pînă la imprimantă. Noi oferim garanție la toate produse și livrarea lor durează nu mai mult de 12 ore.

Birovits vă ajută să vă faceți afacerea mai eficientă. Deviza noastră este: «Concentraţi-vă pe esenţial. Noi vom avea grijă de mărunţişuri».

Exclusiv în Moldova

Noi cu atenție formăm sortimentul. Printre partenerii noștri sunt producători, cu o reputație solidă pe piața mondială, așa ca Esselte și Panta Plast. Birovits este distribuitor exclusiv în Republica Moldova a mărcilor: Casio, Leitz, Esselte, Rexel, Deli, Erich Krause, Kiddy Clay, 2X3, Scrikss, Kangaro, Maped, Office 1, Stanger, Tryumf și Notte. Datorită acestui fapt noi oferim clienților noștri tarife speciale la produsele acestor branduri. Geografia livrărilor e largă - noi importăm produse din 11 țări a Europei și a Asiei.

Angro și cu amănuntul

Noi nu dezvoltăm doar rețeaua noastră de magazine, dar și furnizăm produsele în alte rețele comerciale  — Green Hills, № 1, Moldpresa, Pro Noi, «Развивашка», UNIC, Fourchette, Everest, Bioteh, «Пятерочка». Începând cu anul 2000 ne ocupăm cu vânzarea produselor premiale de sport: cupe și medalii de toate tipurile care pot fi cumpărate în magazinul specializat "Triumf" sau pe site-ul nostru.

Suvenire

Începând cu anul 2005, Birovits dezvoltă direcția a produselor suvenir-promotionale. Cu producerea lor se ocupă Rexuvit- filiala companiei Birovits. Compania Rexuvit oferă o gamă largă de business cadouri şi imprimarea logotipurilor. Echipamentul modern permite imprimarea calitativă pe pixuri, agende, ceasuri, căni și multe altele. Produsele cu logo-ul întreprinderii dobândesc stil individual și fac brandul companiei mai recunoscut.


Clienții noștri:

Ministere: Finantelor RM, Economiei, Apararii, Marele Stat Major al An, Agriculturi si Industriei Alimentare/DBF, Inspectoratul Fiscal de Stat mun.Chishinau, CAAN …

Ambasade: Britanica, SUA, Republicii Slovace, Rusa, Reprezenta Ambasadorului Non-Rezident al Statului Israel …

 

Bănci: Banca Nationala a Moldovei, Banca Mondiala din RM, Banca Comerciala Romana Chisinau SA, Banca Sociala BC SA, Moldova - Agroindbank SA BC, ProCredit Bank BC SA...

 

Universitati: ASEM, UTM, Institutul de Matematica si Informatica, IMADR….

 

Instituții de stat: Curtea de conturi, Camera inregistrarii de stat , Primăria Municipiului Chișinău….

 

Fonduri: Crucea Rosie DIN Elvetia AO , Fundatia Soros Moldova

 

Retele de magazine: Vistarcom- Green Hills, 47 Параллель- marketul №1, Fidesco

 


 

 

 

Si, companii bine cunoscute cum sunt: Moldcell, SA DAAC-Hermes, SA Cricova SA, Bemol Retail SRLTirex Petrol SA IM, PRO NOI SRL, Supraten SA, AGEPI IS, Sudzucker-Moldova SA IM, Universul Restaurantelor SRL, SUN Communications SRL, Starnet SRL.